Quick and Useful with Anna Gevorgyan

Quick and Useful with Anna Gevorgyan

Author: Anna Gevorgyan


Today we will prepare very interesting dish, which is both delicious and easy to do. It called by myself "The fish in lavash". Armenian cuisine is rich with such kind of dishes, it almost prepared with little sig (whitefish), which just cleaning, removing head, adding nuts and some piece of butter, species and putting in lavash, putting into the oven. Actually whitefish bones are quite thin, then boiling them are very soft and easy to eat them without worrying that they don't cut palate.  



For the 4 pieces of the dish we need:

500 gramm of fish, hake or other fish species - 1000 AMD

2, Lavash - 200 AMD

Nuts - 250 g - 1500 AMD

Butter - 10 g

Salt / Pepper

In total amount: 2800 AMD

Preparation time: 30 minutes.


Լավաշը բաժանում ենք հավասարաչափ մասերի, ձուկը համեմում կարմիր և սև պղպեղով՝ վրան ավելացնելով նախօրոք կտրատած ընդեղենը և վերջում ավելացնում նաև կարագ: Միջուկը տեղադրում ենք լավաշի մեջ փաթաթում այն և եփում ջեռոցում 20 րոպե: 

We equally dividing lavash into the parts, adding red and black pepper on fish, adding chopped nuts and then the butter beforehand. The core is wrapped in lavash and cooked in the oven for 20 minutes.


 

 

 


 

3647

The required fields are marked with an asterisk (*).

 

There are no comments yet

^ Back to top