from 9 August 19:30
till 9 August 21:30
Սննդի լուսանկարչությունը լուսանկարչական արվեստի մեծ ու կարևոր ուղղություն է: Գրավիչ լուսանկարները ցանկացած ռեստորանի կամ սրճարանի անկրկնելի ոճի և ճանաչելիության անբաժան մասն են: Եվ իհարկե, մեզնից շատերի կյանքում ուտելու կարևոր մասն է դարձել թե՛ պատվիրված, և թե՛ մեր պատրաստած կերակուրը անմահացնելու փոքրիկ արարողությունը:
Հրավիրում ենք բոլոր foodie-ներին միանալու Քրիստինա Հարությունովայի food – լուսանկարճության վարպետության դասին, որի ընթացքում կխոսենք սնունդ լուսանկարելու հիմնական բաղադրիչների մասին՝
1. Տեխնիկական հմտություններ, լույս ու ստվեր:
2. Ինչպես ապահովել կերակուրի գրավիչ տեսքը:
3. Ճիշտ կոմպոզիցիա. կանոններ և սխալներ:
Դասի ընթաքում մասնակիցները կծանոթանան կոմպոզիցիա ստեղծելու սկզբունքներին, ինչպես նաև ֆոնի և դեկորի տարբեր տարրերի օգտագործմանը: Քրիստինան նաև կխոսի Instagram հարթակում սնունդի լուսանկարչության հիմնական թրենդերի մասին:
Մասնակցության համար խնդրում ենք նախապես գրանցվել՝http://bit.ly/2b1Kwqy
Տևողությունը՝ 2 ժամ
Մուտքը՝ 2000 դրամ, ներառյալ ԷՕՆի մշտական հյուրասիրությունը:
-------------------------
Քրիստինա Հարությունովա՝ Braind գործակալության լուսանկարիչ և նախագծերի ղեկավար, «Հարթակ» փառատոնի համահիմնադիր և տնօրեն:
Լուսանկարում է շուրջ 4 տարի: Բացի food-լուսանկարչությունից զբաղվում է նաև հարսանեկան և lifestyle լուսանկարչությամբ:
Braind-ի կազմում լուսանկարել է այնպիսի հայտնի ռեստորանների համար, ինչպիսիք են Brioche, Ծիրանի, Dargett: Նրա համագործակցությունների թվում են նաև Republica-ն :
Քրիստինայի աշխատանքներին կարող եք ծանոթանալ այստեղ՝
www.facebook.com/christynova/
www.behance.net/chrisnova
www.instagram.com/christ_nova/
Տեղերի ամրագրման համար զանգահարել 060 273 000։