Աճպարար - բարմեն Ռուբեն Սիմոնյան

Աճպարար - բարմեն Ռուբեն Սիմոնյան

Հատուկ երեկոներ, աղանդերի և թարմ հյութերի լայն ընտրանի. այս ամենը կարելի է գտնել Liberty փաբում: Նյու Յորքի տրամադրությամբ ոգեշնչված և ազատասեր Ռուբեն Սիմոնյանն, ով այժմ աշխատում է բարմեն, մասնագիտությամբ աճպարար է և գրավում է հաճախորդներին իր «կախարդական» կոկտեյլներով: Լսում է նրանց խնդիրները և փորձում օգնել:

Ո՞ր մասնագիտությունն եք ավելի մոտ համարում բարմենի աշխատանքին:

Ես ունեմ երկու մասնագիտություն, մեկը աճպարար, մյուսը՝ բարմեն: Երկուսն էլ համարում եմ հոգեբանությանը մոտ մասնագիտություններ: Եթե բարմենը հոգեբան չեղավ, նրա մոտ ոչինչ չի ստացվի:



Արտերկրում ընդունված է բարմենի հետ զրուցելը: Իսկ Հայաստանու՞մ:

Ընդհանրապես կապ չունի Հայաստանն է, թե Աֆրիկան: Քեզ հետ կիսվում է գինովցած մարդը: Դու քո մարդ հատկանիշներով ու նաև որպես բարմեն պրոֆեսիոնալ լինելով, պետք է ընդունակ լինես նրանց լսելու և ինչ-որ բանով օգնելու: Մարդը հարբած ժամանակ շատ անկեղծ է լինում:



Բարմենի սեղանի հետևում ի՞նչ գաղտնիքներ եք թաքցնում:

Շատ գաղտնիքներ ունենք: Բայց եթե ես դա պատմեմ, այլևս գաղտնիք չի լինի:

Ո՞րն է առաջին միտքը, որ հայտնվում է Ձեր մտքում օրվա վերջում՝ հաճախորդի գնալուց հետո:

Հյուրի գնալուց հետո, առաջին հերթին մտածում եմ վաղվա գնումների մասին:

2088

(*). նշվածները պարտադիր են լրացման

 

Տվյալներ չկան
^ Վեր