Ararat Hall ռեստորանը հայկական ավանդական խոհանոցի և հյուրընկալ միջավայրի միախառնության օրինակ է: Մատուցվում են այն մոռացված և անծանոթ ճաշատեսակները, որոնք բնորոշ են ավանդական հայկական խոհանոցին: Այստեղ կհամտեսեք հմուտ շեֆ-խոհարար Սեդրակ Մամուլյանի պատրաստած ուտեստները՝ հնդկահավի, հավի, ճագարի, խոզի, ձկան և այլ մսային հավելումներով: Տնական հալվաների և անուշեղենի բազմահամ տեսականին պատրաստվում են տեղում: Ծիսական տոներն ու միջոցառումները այստեղ առանձնահատուկ պատրաստությամբ են նշվում:
Սեղան ամրագրելու համար սեղմեք "ԱՄՐԱԳՐԵԼ" կոճակը կամ զանգահարեք 060 273 000 շուրջօրյա հեռախոսահամարին: